Nak tahu cara bisnes online tapi tak tahu macam mana nak mula?

 

Nak buat bisnes tapi tak dapat bisnes yang betul-betul sesuai?

 

Dah habis banyak duit buat iklan tapi tak mendatangkan pulangan yang memuaskan?


Dah pergi macam2 program tentang FB Ads/Google Ads/Internet Marketing tapi masih  tapi tak mendatangkan pulangan yang memuaskan?



JANGAN RISAU...saya dulu juga seperti anda...beribu duit habis tapi tak dapat hasil....

 

Tak kira sama ada

Anda belum ada bisnes

atau

Sudah tahu cara bisnes online tapi ingin lebih mantap dalam bisnes

atau

Anda nak jana lebih pendapatan untuk bisnes anda

atau

Nak buat iklan yang berkesan TANPA KOS atau dengan kos yang MURAH

 

INI PELUANG ANDA !

Setiap masalah ADA jalan penyelesaiannya.

Rahsia-rahsia Jutawan dalam bisnes akan didedahkan kepada anda!

Ini mungkin RAHSIA yang sifu-sifu belum ceritakan pada anda!

 

Keris Jutawan untuk siapa?

Usahawan online
Usahawan offline
Usahawan baru
Usahawan yang berpengalaman
Belum jadi usahawan
Baru belajar berniaga
Pakar affiliate marketing
Pakar FB ads
Pakar Google ads
Pakar internet marketing
Sesiapa saja yang ingin berjaya
Sesiapa saja yang nak bisnes sendiri

 

Keris Jutawan amat sesuai untuk semua jenis bisnes. Boleh support pelbagai niche dalam satu masa

Jika anda sudah pakar dalam affiliate marketing, FB ads, Google ads dan internet marketing maka Keris Jutawan adalah LUBUK PENDAPATAN BARU anda !


Pernah dengar rahsia ada orang menjadi JUTAWAN menggunakan KERIS?

Saya akan dedahkan tentang rahsia menjadi JUTAWAN menggunakan KERIS sekarang!

 

WoW.....Menarik kan?

 

Info: Keris Jutawan v6 kini sudah berada di pasaran. Bagi yang sudah mempunyai Keris Jutawan versi sebelum, anda boleh dapatkan Keris Jutawan v6 secara percuma. Hanya login ke Ruangan Pelanggan dan download


Apa itu KERIS? Senjata yang menjadi kebanggaan orang-orang di nusantara suatu masa dulu.



Kini saya gunakan KERIS untuk menjadi senjata dalam bisnes internet dan affiliate marketing untuk pasaran global dan lokal.

K - Key players of our business (Ambil tahu siapa pemain-pemain utama dalam bisnes kita)
E-  Engagement among key players in our business ( Wujudkan perhubungan akrab sesama pemain utama dalam bisnes kita)
R- Return of Investment report (Kaji laporan pulangan keuntungan yang telah dihasilkan)
I- Improvement of current marketing strategies (Menambahbaik strategi yang diguna pakai berdasarkan hasil ROI report)
S- Successful result ( Keputusan yang TERBAIK akan dihasilkan)

 

 


Apa yang anda akan dapat dari KERIS JUTAWAN ini?
 

KERIS JUTAWAN adalah gabungan Marketing Tools (Platform untuk mendapatkan data prospek yang betul-betul TARGETED & FRESH secara AUTOMATIK) dan juga Ebook panduan terkini untuk membantu anda merancakkan bisnes anda sama ada di Malaysia atau antarabangsa.

 

Keris Jutawan akan mendedahkan 12 Teknik-Teknik Bisnes Untuk Malaysia atau Antarabangsa dan 4 Langkah-Langkah Penting Untuk Menjalankan Bisnes Tanpa Modal dan Tanpa Produk Sendiri.

 

Pertama
 

Anda akan didedahkan Teknik TERBARU untuk membuat iklan pada kos serendah 2 sen per klik atau PERCUMA di FB dan juga di LI. Ya betul...iklan FREE! Apa itu LI? Salah satu lubuk bisnes macam FB. Akan saya ceritakan dalam Keris Jutawan.


Teknik ini dinamakan teknik Naga Si Penjaga KERIS. Iklan ini betul Targeted pada prospek yang memang minat pada produk dan yang paling penting prospek itu adalah pengguna FB yang AKTIF di FB

(Platform disediakan. Anda boleh gunakan secara PERCUMA)
 

Anda akan didedahkan juga cara mencari prospek yang betul-betul berminat tentang bisnes anda secara automatik tanpa install software atau ubah setting di FB anda. Saya pernah mendapat conversion rate lebih 70% (rujuk screenshoot di bawah nanti)

 

Kedua
 

Setelah anda tahu cara membuat iklan dengan kos rendah dan PERCUMA, anda akan didedahkan pula cara jana pendapatan dari 3 sumber serentak (sama ada anda ada produk sendiri atau pun tidak). Juga peluang berniaga TANPA GUNA MODAL SENDIRI

 

Ketiga


Dah tahu cara iklan dan dah pilih produk, anda akan didedahkan pula cara yang benar-benar berkesan untuk pasaran di Malaysia dan Antarabangsa.
 

 

Keempat


Anda juga akan didedahkan cara menggunakan kaedah VIRAL untuk sebarkan post iklan anda secara automatik

 


Cara buat iklan FREE menggunakan Teknik Video Marketing. Trafik tanpa sedar yang menguntungkan !

Hasil Case Study dari Keris Jutawan sendiri

 

 

Kelima


Setelah didedahkan semua perkara (1-4) sekarang masanya anda tahu cara MEMASTIKAN AKAN ADA JUALAN yang berjaya dilakukan melalui kaedah CS/US/DS. Kaedah ini terbukti berkesan dan sering dipraktikkan oleh syarikat-syarikat gergasi!

 

 

Keenam
Panduan Advance Business! Cara untuk buat bisnes di peringkat internasional atau global yang berkesan!

 

Ketujuh
Idea-idea untuk meluaskan pemasaran iklan anda selain FB untuk menjana lebih pendapatan

 

Kelapan


Cara untuk meyakinkan pelanggan luar negara dengan membuat ofis/pejabat menggunakan alamat dan nombor contact di negara-negara besar seperti US atau UK tanpa perlu ke negara tersebut.

 

 

Kesembilan


Cara untuk bina list prospek luar negara melalui email  tanpa perlu iklan di FB atau Google.

 

 

Kesepuluh


Anda akan tahu cara untuk bina list prospek luar negara melalui email secara Automatik.

 

Kesebelas


Anda juga akan tahu cara mendapatkan lebih 10 produk paling hangat untuk pasaran luar negara

 

Kedua belas


Tools semudah ABC yang akan membantu anda untuk buat sales page/website jualan sendiri tanpa perlu menjadi pakar membuat website.

 

TERBARU: Ketiga Belas

15 video panduan Cara Bisnes Online untuk membantu anda lebih memahami cara bisnes online yang berkesan.

Video 1 - Asas Cara Bisnes Online
Video 2 - Asas Cara Bisnes di FB
Video 3 - Cara Pilih Produk
Video 4 - Cara Buat Fanpage FB
Video 5 - Pengurusan Fanpage
Video 6 - Ayat Jualan
Video 7 - FB Ads
Video 8 - Dapatkan Likes Page
Video 9 - Teknik Menjual di FB Post
Video 10 - Rahsia Jualan FB
Video 11 - Teknik Extra Promosi Page
Video 12 - Teknik Edit Gambar
Video 13 - Teknik Simbol Pada Post
Video 14 - Sebab Produk Tak Laku
Video 15 - Teknik Follow Up


 

 

 


PENTING: Dengan KERIS JUTAWAN ini anda juga boleh mulakan perniagaan online TANPA GUNA MODAL SENDIRI. Macamana?

Pertama


Anda akan  disediakan Sales Page atau Website Jualan secara PERCUMA

 

Kedua


Anda akan  disediakan Marketing tools untuk anda buat iklan secara PERCUMA  

 

Ketiga


Anda akan  disediakan Produk yang PALING LARIS di pasaran


 

 

Keempat

 

Anda akan  disediakan Cara untuk mendapat keuntungan 5 angka (sekurang-kurangnya RM10800) dalam masa 20 hari!

 

 


BONUS BARU: CASE STUDY TONE EXCEL

25 October:

Saya akan kongsikan 5 teknik cara saya promosi Tone Excel secara 100% online dari Arab Saudi. Khas untuk ahli Keris Jutawan

 

Anda juga akan didedahkan dengan sebahagian teknik-teknik Keris Jutawan telah diuji oleh seorang yang saya panggil Otai Tone Excel sebab dah buat income beribu-ribu dengan tone excel.

Namanya terpaksa dirahsiakan untuk menjaga hubungan dengan leader-leader Tone Excel.

Ini bukan projek untuk MENCURI ahli-ahli Tone Excel dari group lain

TAPI


Ini adalah teknik-teknik untuk MENCARI prospek-prospek yang FRESH yang tak terlibat dengan Tone Excel tapi mempunyai minat terhadap bisnes.

 


Dimanakah prospek-prospek FRESH itu? Teknik apa yang boleh digunakan? Tools apa yang akan membantu anda?

Semuanya ada di Keris Jutawan.

Rebut peluang ini sekarang sebab page ini akan dibaca oleh ribuan ahli Tone Excel tak lama lagi.

Otai dah pakai teknik dan tools Keris Jutawan

Kini giliran anda pula!

 


BONUS BARU: CASE STUDY CLICK BANK
Menjana Pendapatan dalam USD

Terkini 19 Ogos 2014

 

Teknik lengkap berdasar CASE STUDY akan ditunjuk kepada anda sebagai BONUS Baru Keris Jutawan V7.

Peluang anda menjana pendapatan dalam USD !

 


BONUS PERCUMA untuk anda dari KERIS JUTAWAN
 

Pertama


Cara tambah pendapatan melalui Applikasi Mobile (Mobile Apps) menggunakan telefon anda. (Platform disediakan. Anda boleh gunakan secara PERCUMA tanpa perlu install/download apa-apa)
 

 

 

Kedua

Cara buat Mobile Apps untuk bisnes anda secara PERCUMA tanpa perlu tahu tentang programming. (Platform disediakan. Anda boleh gunakan secara PERCUMA tanpa perlu install/download apa-apa)


 

 

 

Ketiga

Cara untuk tambah traffic dan naikkan ranking website atau blog anda secara PERCUMA. (Platform disediakan. Anda boleh gunakan secara PERCUMA tanpa perlu install/download apa-apa)
 

 

Keempat

Cara menaikkan ranking website anda. Submit website anda ke lebih dari 5 search engines secara PERCUMA dengan satu klik sahaja.


 

Kelima

BONUS Tambahan untuk Percutian Anda setelah berbisnes sakan
Diskaun sehingga 80% untuk Hotel & Tiket Flight ke lebih 200 negara!

 

WoW.....Menarik kan?


Bukti ???

Errmmmm...ada yang suruh saya buktikan yang saya betul-betul usahawan global...katanya ramai yang mengaku buat bisnes global merata negara tapi sebenarnya kosong!...Saya tak salahkan beliau sebab beliau cuma nak kepastian...


Untuk itu saya sediakan sedikit bukti yang saya benar-benar usahawan global dari Malaysia beserta sedikit info berkenaan bisnes-bisnes yang saya buat di dalam dan luar negara.

Profil saya di linkedin.com

http://sg.linkedin.com/pub/faizi-shukor/14/500/303/

Hasil bisnes yang saya buat untuk targeted market di Middle East

Bukan untuk menunjuk-nunjuk tapi sebagai bukti sahaja

 

 

500 Saudi Riyals = RM430...Saya rasa cukup bukti di atas...kalau nak tengok bukti dalam USD atau apa-apa currencies lain, kena join team Keris Jutawan la...


Harap Maaf. Tawaran Keris Jutawan Sudah Ditutup Kerana Tawaran Ini Hanya Dibuka Untuk 25000 Orang Terawal Sahaja.

Sila Masukkan Nama Dan Email Anda Jika Anda Masih Berminat Untuk Join Team Keris Jutawan.

Berminat untuk mendapatkan KERIS JUTAWAN dan sudah bersedia untuk maju dalam bisnes anda?

Anda memang luar biasa!

Harga NORMAL/BIASA bagi semua di atas adalah $69 atau RM207 (Ini adalah harga produk kerisjutawan versi bahasa inggeris yang kami jual untuk pasaran global atau antarabangsa).


TAPI


kami akan bagi diskaun kepada anda sebanyak  lebih dari 76% kerana anda adalah rakan niaga kami. Anda boleh jimat sehingga RM178 kalau anda dapatkan Keris Jutawan sekarang!

Anda hanya perlu bayar RM69 sahaja (Harga ini akan naik ke harga asal selepas ini)

ANDA RASA MAHAL KE?

Nak jana pendapatan lebih 5 angka sebulan tapi tak sanggup nak labur RM69 untuk diri sendiri?

RELAKS, saya akan bantu anda dengan menunjukkan cara untuk mendapatkan balik duit pelaburan anda sebanyak RM69 dalam masa kurang dari 24 jam beserta bonus. Semuanya ada di Keris Jutawan !


Cara ini juga akan membolehkan anda mendapat pendapatan yang amat lumayan secara aktif dan juga pasif


Menarik tak?

Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Jangan biar orang lain berjaya dulu.

Anda hanya perlu bayar RM69 sahaja (INGAT tau harga ini akan naik ke harga asal selepas ini)


 


" JIKA ANDA INGIN BERJAYA, JANGAN BIARKAN ALASAN MENJADI PENGHALANG KEJAYAAN ANDA" - Faizi Shukor



Testimoni Terkini Keris Jutawan

 

 

 

 

 

 

 

Kejayaan Mendapat Tempat Pertama Dalam Cabaran Affiliate Tempatan - Menggunakan teknik Keris Jutawan


Disclaimer : Rezeki adalah datang dari ALLAH maka www.kerisjutawan.com dan affiliates tidak dapat memberi jaminan yang anda akan memperoleh hasil kejayaan yang sama. Namun anda harus yakin yang setiap usaha yang bersungguh akan peroleh kejayaan. Berusaha dan bertawakal kepada ALLAH adalah kunci utama datangnya rezeki untuk bisnes kita.
Sama seperti di sekolah dulu, guru yang sama mengajar tetapi keputusan peperiksaan anak murid tetap tak sama.
Rezeki datang dari ALLAH dan bukannya dari makhluk.
Semoga anda peroleh kejayaan. Amin.

 

 

Hakcipta Terpelihara © 2014 - Keris Jutawan. Kerisjutawan adalah milik SAAFA Excel Resources dan www.expert2020.com



Hakcipta Terpelihara © 2014 - Keris Jutawan ::
Halaman Web ini dijana dan diperkuasakan oleh Mini Site Mudah(MSM)